Occasions in Oosterhout en Sprang-Capelle

Wilt u een occasion kopen en bent u op zoek naar een groot en gevarieerd aanbod aan occasions in de omgeving van Oosterhout, Waalwijk of Kaatsheuvel? Bij de vestigingen van Autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout en Sprang-Capelle heeft u volop keuze aan scherp geprijsde occasions en helpen onze medewerkers u graag bij uw zoektocht. Een nieuwe auto kopen doet u natuurlijk weloverwogen, dat snappen we bij ons autobedrijf als geen ander. We voorzien u dan ook van deskundig advies en online vindt u alle informatie over de occasions uit onze showrooms in Oosterhout en Sprang-Capelle, in de buurt van Waalwijk en Kaatsheuvel. Daarnaast verlenen wij onze klanten nog veel meer services. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Occasions in alle soorten en maten bij onze vestigingen in Oosterhout en Sprang-Capelle

Door onze uitgebreide kennis en lange ervaring in de autowereld, en twee grote autogarages en showrooms in Sprang-Capelle en Oosterhout, hebben onze klanten alle mogelijkheid om een occasion te kopen die bij hen past. Bent u op zoek naar een occasion die meer ruimte biedt om het gezin mee op pad te nemen? Of wilt u eens écht in een comfortabele auto naar uw werk kunnen rijden? Om welke reden u ook een nieuwe occasion wilt kopen, bij ons in Oosterhout en Sprang-Capelle – niet ver van Waalwijk en Kaatsheuvel – vindt u zeker het aanbod aan occasions dat u zoekt. Bij ons zijn er bovendien uiteenlopende automerken verkrijgbaar en alle auto’s worden door ons nauwkeurig geselecteerd. Van cabrioletten tot terreinwagens en bedrijfsauto’s; u kijkt uw ogen uit in onze showroom!

Andere services van ons autobedrijf

Na het kopen van een occasion bij ons in Oosterhout of Sprang-Capelle, wilt u natuurlijk alles goed geregeld hebben. Daarom bieden wij ook hulp aan bij onder meer autofinanciering en verzekeringen. Uiteraard kunt u ook later voor vakkundig auto-onderhoud bij ons langskomen, waarbij we u zo snel mogelijk van dienst zijn en waarna u weer veilig de weg op kunt. In onze werkplaats beschikken we over gespecialiseerde monteurs en de modernste apparatuur.

Bekijk het aanbod en vind uw ideale occasion

Zoekt u occasions in de omgeving Oosterhout, Waalwijk en Kaatsheuvel en bent u benieuwd naar onze collectie? Bekijk ons aanbod aan tweedehands auto’s online en filter deze eenvoudig, zodat u snel de auto vindt die bij u past. Tevens kunt u bij ons terecht voor private lease. Heeft u vragen? Bel dan naar 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout) of vul het contactformulier in.