Financial private en business lease

Autobedrijf Hoefnagel biedt de optie van private en business lease aan vanuit onze vestigingen in Oosterhout en Sprang-Capelle. Het kopen van deze auto’s is vaak een grote investering, natuurlijk ook voor bedrijven. Ondernemers willen het geld vaak liever gebruiken voor andere doeleinden. Leasing is daarom dé oplossing voor hen. Eén van de mogelijkheden is financial lease. Dit is een financieringsvorm bestemd voor de aanschaf van bedrijfswagens. Een belangrijk verschil ten opzichte van een Operational Lease is dat u aan het einde van de looptijd eigenaar bent van het gefinancierde object.

Private en business lease via ons autobedrijf in Oosterhout en Sprang-Capelle

Bij Autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout en Sprang-Capelle helpen we u graag bij het regelen van uw financial private of business lease. Bij een financial lease is de financieringsmaatschappij de financier van de auto. Het juridisch eigendom blijft in handen van de financieringsmaatschappij, u bent echter economisch eigenaar van de auto. U betaalt het gefinancierde bedrag, verhoogd met de rente, in een aantal maanden terug. De rente wordt van tevoren vastgesteld en verandert niet tijdens de looptijd van het contract. Na betaling van de laatste termijn gaat ook het juridisch eigendom naar u over. Het waardeverloop komt ten laste van u; dit kunt u in mindering brengen op uw winst of, als u zelfstandig ondernemer bent, op uw inkomen. Dit zijn de voordelen die u heeft wanneer u een financial private of business lease afsluit bij ons in Oosterhout of Sprang-Capelle:

  • U behoudt investeringsruimte voor uw kernactiviteiten
  • De mogelijkheid van renteaftrek levert u een fiscaal voordeel op
  • Ook als de contante investeringsruimte daartoe niet toereikend is, kunt u een bedrijfswagen aanschaffen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over private of business lease bij Autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout en Sprang-Capelle? Wij maken graag een afspraak met u. U bereikt ons ook telefonisch via 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout), tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Bekijk ook ons aanbod aan occasions online, zodat u zich nu al kunt oriënteren indien u een tweedehands auto wenst te kopen of te leasen.