Persoonlijke Lening

Een populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Net als bij het Doorlopend Krediet is het verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de auto. De looptijd van een Persoonlijk Lening kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Samen met Dealer Totaal Concept wordt gekeken naar de voor u meest voordelige looptijd. Wenst u een lange looptijd, dan blijven de maandlasten laag. Maar u kunt ook kiezen voor een korte looptijd, al zijn de maandlasten dan natuurlijk wat hoger. De rente over het geleende bedrag wordt al bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening bepaald en blijft gedurende de looptijd gelijk. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Auto Plus Krediet

Het Auto Plus Krediet is een in ‘eigen huis’ ontwikkelde kredietvorm. Gedurende het eerste jaar lijkt het Auto Plus Krediet veel op een Rente Krediet. De eerste 12 maanden betaalt u alleen de rente over het geleende bedrag. Na afloop van dit eerste jaar (aflosbednktijd) staat u voor de keus; óf u betaalt het gehele bedrag in één keer af, óf u laat het Auto Plus Krediet zijn werk doen. U betaalt dan 2% van de kredietsom in maandelijkse termijnen terug. Met het bedrag dat u voor uw ‘oude’ auto terug krijgt kunt u bij het Auto Plus Krediet twee dingen doen. U kunt het op uw bankrekening gestort krijgen, maar u kunt het ook gebruiken om de aanschafwaarde van uw nieuwe auto naar beneden bij te stellen. De keus is aan u.

Doorlopend Krediet

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. Autobedrijf Hoefnagel adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de auto. Een maandelijkse aflossing van 2% van het kredietbedrag is gangbaar, maar indien u dit om persoonlijke redenen wenst, kunt u ook volstaan met het betalen van alleen de rente over de uitstaande hoofdsom. Uw maandbedragen zijn dan extreem laag. Aangezien u bij deze kredietvorm altijd boetevrij vervroegd mag inlossen en de eventuele afgeloste bedragen weer mag opnemen, bepaalt u dus zelf de looptijd van uw krediet.

Senioren Pluskrediet

Bent u in de leeftijd van 60 t/m 65 jaar, dan kunt u nu profiteren van het PlusKrediet. Een unieke kans om op verantwoorde wijze te doen wat u wilt. Geniet van extra financiële ruimte, leef uw droom en leef u uit!
Het gaat om een Doorlopend Krediet waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. Vanaf uw 66e jaar gaat u in maandelijkse termijnen van uw limiet afbouwen zodat u op 74-jarige leeftijd het krediet volledig heeft afgelost. De maandlast van uw krediet bedraagt een percentage van de limiet. U krijgt een gratis pinpas, waarmee u geld kunt pinnen bij de ABN AMRO-geldautomaten.

Wilt u een financiering voor de aanschaf van uw nieuwe auto?

Neem telefonisch contact op op met autobedrijf Hoefnagel of vul het contactformulier in.

Afspraak maken

Vestiging Oosterhout

  • Kanaalstraat 24
  • 4905 BJ Oosterhout

Openingstijden

Wij eten van: 12.15 t/m 13.00 en de werkplaats is zaterdag na 12:00 uur gesloten

Vestiging Sprang-Capelle

  • Nederveenweg 8
  • 5161 PA Sprang-Capelle

Openingstijden

Wij eten van: 12.15 t/m 13.00 en van: 17.30 t/m 18.00

Copyright – 2017 Autobedrijf Hoefnagel