Persoonlijke lening voor autofinanciering in Oosterhout

Een Persoonlijke Lening voor uw autofinanciering, die u afsluit met behulp van Autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout of Sprang-Capelle, nabij Waalwijk, is uitermate geschikt. Vooral als u zeker wilt weten dat het krediet geheel is ingelost binnen een afgesproken periode. De maximale looptijd voor een Persoonlijke Lening is 120 maanden. Deze leenvorm wordt ook vaak gebruikt voor een verbouwing, keuken, badkamer, boot of caravan. Het is verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de auto. Samen met PlusAdvies Finance wordt gekeken wat het best aansluit op uw behoefte.

Autofinanciering (HK) via ons autobedrijf in Oosterhout en Sprang-Capelle

Een vorm van kopen waarbij u uiteindelijk eigenaar wordt van het product, noemen we huurkoop. Wanneer u huurkoop toepast bij autofinanciering, bijvoorbeeld na de aankoop van een auto bij ons in Oosterhout of Sprang-Capelle, doet u eerst een aanbetaling op de auto naar keuze. Het resterende bedrag zal vervolgens in termijnen betaald moeten worden. Wanneer de laatste termijn is verstreken, bent u juridisch eigenaar van het voertuig. Ook deze vorm van autofinanciering wordt vaak gekozen door onze klanten uit bijvoorbeeld Oosterhout, Sprang-Capelle en Waalwijk.

Doorlopend Krediet

Het Doorlopend Krediet is een manier van lenen voor particulieren die meestal gebruikt wordt voor uitgaven waarbij vooraf niet bekend is hoeveel geld er nodig is, zoals bijvoorbeeld een verbouwing of tuinaanleg. Ook wordt het Doorlopend Krediet vaak gebruikt om wat extra geld achter de hand te hebben. U spreekt een kredietlimiet af (bedrag wat u maximaal wenst te lenen) waarover u een vast percentage per maand betaalt aan rente en aflossing. Gebruikelijke aflossingspercentages zijn 2% of 1,5% per maand. De rente is gedurende de looptijd variabel.

Vraag naar meer informatie

Wilt u meer weten over leningen voor autofinanciering en advies ontvangen van onze medewerkers in Oosterhout, nabij Waalwijk? Wij staan u graag te woord. Meer info over diverse vormen van autofinanciering vindt u ook bij PlusAdvies Finance te Waalwijk. Bij vragen bereikt u ons via 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout), of via het contactformulier. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor meer informatie over private lease en autoverzekeringen.