Onderhoud

Er kunnen verschillende redenen zijn om auto-onderhoud te laten plegen in onze garage in Oosterhout of Sprang-Capelle, niet ver van Waalwijk. Of u nu in een nieuwe auto of een occasion rijdt, regelmatig onderhoud is belangrijk om veilig de weg op te kunnen gaan. Ook is er soms onderhoud aan uw auto nodig om aan de gestelde milieueisen te voldoen. Wij verwelkomen u graag in een van onze vestigingen, bekijken de nodige onderhoudswerkzaamheden voor uw auto en zorgen ervoor dat deze werkzaamheden efficiënt en naar behoren wordt uitgevoerd.

Diverse werkzaamheden voor auto-onderhoud in Oosterhout en Sprang-Capelle

Autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout en Sprang-Capelle, nabij Waalwijk, heeft uitgebreide kennis in huis om auto-onderhoud voor u te verrichten. Ook kunnen onze klanten met diverse automerken bij ons terecht. Onze monteurs hebben dan ook veel ervaring met het onderhouden van uiteenlopende auto-onderdelen. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe of moeten deze vakkundig worden uitgelijnd? Of gaat het slechts om een kleine onderhoudsbeurt, zoals de vervanging van uw ruitenwissers? Voor dit en nog veel meer schakelt u onze service in.

Maak een afspraak

Wilt u vakkundig auto-onderhoud door ons in Oosterhout of Sprang-Capelle laten uitvoeren? Of heeft u snel auto-onderhoud nodig zodat u vanuit uw adres in Waalwijk of elders snel weer op pad kunt? Wij luisteren graag naar uw wensen en proberen ervoor te zorgen dat u op tijd weer uw auto in goede staat terug heeft. Indien u een apk voor uw auto nodig heeft, zijn wij u ook graag van dienst. Maak online een afspraak of bel naar 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout). Voor vragen zijn we tevens bereikbaar via het contactformulier.

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie