Hybride

Het klimaat verandert drastisch door ons toedoen en dat is daarom de reden dat energiebezuiniging steeds meer en meer in het nieuws komt.

De Hybride auto

De oplossing voor ons autorijders is de hybride auto. De hybride techniek is een voorbeeld van de allernieuwste techniek in de auto. Onze monteurs zijn ook op dit gebied uitstekend thuis. Ons team wordt in deze techniek continu bijgeschoold en staan altijd voor u en uw auto klaar.

Hybride techniek

Elke hybride auto wordt aangedreven door een verbrandingsmotor, een elektromotor en een accu van aanzienlijke capaciteit. De accu wordt onder het rijden opgeladen door een generator die wordt aangedreven door de verbrandingsmotor. Door de bufferende werking van de accu die energieoverschotten op kan slaan en bij kan springen bij vermogenstekort, kan de motor lopen met een optimaal toerental en rendement en met optimale uitstootwaarden voor milieuvervuilende stoffen.

Autobedrijf Hoefnagel heeft, als een van de weinige autobedrijven in Nederland, veel kennis op dit gebied. Onze autotechnici worden ieder jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van deze nieuwste technieken.

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie