Camperonderhoud

Voor caravan- en camperonderhoud kunt u terecht bij Autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout of Sprang-Capelle, niet ver van Breda. Om ervoor te zorgen dat u binnenkort en de komende jaren weer zorgeloos op vakantie kunt, kijken we nauwkeurig naar uw caravan of camper en voorzien we deze van de nodige reparaties. Profiteer van onze vakkundige, efficiënte en klantgerichte aanpak en geniet snel (weer) van uw camper!

Kennis van alle soorten camperonderhoud in onze garages nabij Breda

Om te voorkomen dat u onverhoopt voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens uw vakantie, is het slim uw camper goed te laten onderhouden en tijdig te laten keuren. Voor camperonderhoud bent u bij ons autobedrijf in Oosterhout of Sprang-Capelle, nabij Breda, aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd met het onderhouden van campers, caravans en trailers. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoudswerkzaamheden. Dat wil ook zeggen dat wij volledig gecertifieerd zijn voor onder andere SCM-alarmen, FOCWA-keuringen (inclusief certificaat), ruitenreparatie en nog veel meer!

Informeer naar onze werkzaamheden en maak een afspraak

Ook de officiële FOCWA-caravan-/trailerkeuring kunnen wij voor u uitvoeren. Deze zogeheten PACK (Periodieke Aanhang en Caravan Keuring) is een visuele veiligheidscheck die niet verplicht, maar wel raadzaam is. Na afronding van de keuring ontvangt u een FOCWA-keuringscertificaat als bewijs van een goedgekeurde caravan/trailer. Voor meer informatie over camperonderhoud in onze garages in de buurt van Breda belt u naar 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout), of vult u het contactformulier in. U kunt dan ook direct een afspraak maken, ook voor auto-onderhoud en reparaties.

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie