Vakkundige bandenservice nabij Waalwijk

Autobedrijf Hoefnagel is uw specialist in bandenservice uit Oosterhout en Sprang-Capelle, niet ver van Waalwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het balanceren en het uitlijnen van de wielen van uw auto. Hierbij profiteert u van onze moderne apparatuur en jarenlange ervaring. Informeer naar onze bandenservice in de buurt van Waalwijk en maak gebruik van onze oplossings- en klantgerichte dienstverlening.

De voordelen van een goede bandenservice in onze garages vlak bij Waalwijk

Wij vertrouwen iedere dag ons leven toe aan de vier banden onder onze auto, maar we staan er nauwelijks bij stil dat er wel eens iets mis kan gaan. De banden zijn uiteraard ontzettend belangrijk voor uw veiligheid, want alleen het rubber houdt contact met de weg en zorgt voor grip en wegligging. De band zorgt dus goed voor u en daarom is het verstandig om goed voor de banden van uw auto te zorgen. Autobedrijf Hoefnagel uit Oosterhout en Sprang-Capelle biedt u daarom deskundige bandenservice aan. Wij adviseren u dan ook om de banden van uw auto regelmatig te laten balanceren en de uitlijning van de wielen te laten controleren. Zelf kunt u ook de banden in optimale staat houden door de bandenspanning regelmatig te controleren. De voordelen van in goede staat verkerende banden zijn:

  • Betere veiligheid en comfort
  • Minder slijtage banden
  • Minder slijtage onderdelen
  • Lager brandstofverbruik

Maak een afspraak voor uw autobanden

Of u nu een bandenservice in de buurt van Waalwijk nodig heeft voor uw tweedehands auto of camper, wij staan graag voor u klaar. Ook bij de apk kijken we natuurlijk graag even naar de staat van uw banden. Bel naar 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout), of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor uw banden.

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie