Reparatie van uw autoruit door een erkend herstelbedrijf

De reparatie van een autoruit mag alleen worden uitgevoerd door bedrijven met een FOCWA-erkenning, zoals Autobedrijf Hoefnagel in Sprang-Capelle en Oosterhout. Deze bedrijven mogen zich als enige een erkend autoruitherstelbedrijf noemen. Wij moeten voor deze erkenning aan strenge eisen voldoen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden. U weet dus zeker dat u op een vakkundige wijze uw autoruit kunt laten vervangen door onze monteurs in Oosterhout en Sprang-Capelle.

Reparatie van de autoruit in Oosterhout en Sprang-Capelle

Pats! Een steentje raakt uw voorruit! Een scheurtje, of erger, een grote ster op uw voorruit is het gevolg. Autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout en Sprang-Capelle geeft in dit geval objectief reparatieadvies, zodat we uw autoruit perfect kunnen vervangen of van een reparatie voorzien. Daarbij wordt rekening gehouden met de kosten in relatie tot het resultaat/de kwaliteit. Als bij een schade aan de autoruit een reparatie nog mogelijk is, dan zullen wij deze in onze autogarage in Oosterhout of Sprang-Capelle uiteraard repareren en niet vervangen. Gerepareerde breuken voldoen na herstel aan de FOCWA-kwaliteitsnorm voor autoruitreparaties, zodat het doorscheuren van de ruit wordt voorkomen, optisch herstel wordt verkregen en de originele draagkracht van de ruit wordt hersteld. Om te onderstrepen dat ons bedrijf gegarandeerde kwaliteit biedt, geven wij vier jaar garantie op de herstelde ruit. Ook goed om te weten: een reparatie wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door de verzekeraars.

De autoruit laten vervangen in Oosterhout of Sprang-Capelle

Bij vervanging krijgt u exact dezelfde ruit als door de autofabrikant is geleverd: dezelfde kwaliteit glas, dikte en maatvoering. Ook op de vervangen autoruit ontvangt u vier jaar garantie. De voordelen:

  • 4 jaar FOCWA-garantie
  • Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
  • Vervangend vervoer beschikbaar

Maak een afspraak voor uw auto

Kom langs in ons autobedrijf in Oosterhout of Sprang-Capelle voor het vervangen of de reparatie van uw autoruit en profiteer van alle zojuist genoemde voordelen! Maak eenvoudig online een afspraak of bel naar 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout).

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie