Autoruiten

Pats! Een steentje raakt uw voorruit! Een scheurtje, of erger, een grote ster op uw voorruit is het gevolg.

Erkend autoruitherstelbedrijf

Bedrijven met een FOCWA erkenning, zoals autobedrijf Hoefnagel in Sprang-Capelle, mogen zich als enige erkend autoruitherstelbedrijf noemen. Wij moeten voor deze erkenning aan strenge eisen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden voldoen.

Reparatie van de autoruit

Autobedrijf Hoefnagel geeft een objectief reparatieadvies. Daarbij wordt rekening gehouden met de kosten in relatie tot het resultaat/kwaliteit. Als bij een schade de ruit nog kan worden gerepareerd, dan zullen wij de ruit repareren en niet vervangen. Gerepareerde breuken voldoen na herstel aan de FOCWA kwaliteitsnorm voor autoruitreparaties, zodat het doorscheuren van de ruit wordt voorkomen, optisch herstel wordt verkregen en de originele draagkracht van de ruit wordt hersteld. Om te onderstrepen dat ons bedrijf gegarandeerde kwaltiteit biedt, geven wij 4 jaar garantie op de herstelde ruit. Ook goed om te weten: een reparatie wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door de verzekeraars.

Vervanging van de autoruit

Bij vervanging krijgt u exact dezelfde ruit als door de autofabrikant is geleverd: hetzelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Ook op de vervangen ruit ontvangt u 4 jaar garantie.

De voordelen:

  • 4 jaar FOCWA-garantie
  • Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
  • Vervangend vervoer beschikbaar

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie