Airco

Wilt u ook lekker koel rijden met uw auto terwijl het buiten zomers weer is? Laat dan de airco van uw auto regelmatig onderhouden bij autobedrijf Hoefnagel.

STEK-erkenning

Veel mensen laten de airco van de auto niet onderhouden, omdat ze denken dat dit niet nodig is. Wij adviseren u om de airco van uw auto regelmatig te laten onderhouden, zodat de kans kleiner wordt op het defect raken van onderdelen. Onderhoud aan de airco kan alleen gepleegd worden door bedrijven met een STEK-erkenning. Alleen bedrijven met opgeleide autotechnici en geavanceerde apparatuur, zoals autobedrijf Hoefnagel, krijgen dit keurmerk.

Airco service beurt

Door verlies en/of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8 tot 10% af. Wanneer het percentage onder de 70% komt, neemt de kans op een defect toe. Het gevolg hiervan is dat u geconfronteerd wordt met hoge reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. Fabrikanten adviseren elke vier jaar een airco servicebeurt te laten uitvoeren voor uw auto.

Airco reinigen

Heeft u ook te maken met een muffe lucht uit de ventilatieroosters wanneer u de airco in uw auto aanzet? Dan is het tijd om de airco van uw auto te laten reinigen door de airco service van autobedrijf Hoefnagel. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes.

Misvatting

De airco wordt niet alleen in de zomer gebruikt, maar ook in de winter. De koude, natte winterlucht laat de ramen beslaan. Een airconditioner zorgt ook in de winter voor goed zicht en verhindert al te hoge luchtvochtigheid in de auto. Het is dus ook van belang om een goed functionerende airco te hebben in de winter.

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie