Apk in Oosterhout of Sprang-Capelle

Autobedrijf Hoefnagel voert graag de apk van uw auto uit bij onze vestiging in Oosterhout of Sprang-Capelle, niet ver van Waalwijk. Wij hebben deze erkenning en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Het is niet alleen belangrijk dat uw auto aan de gestelde veiligheids- en milieueisen voldoet; het is ook wettelijk verplicht. Als autobezitter ontkomt u dus niet aan de apk, en daarom staan wij graag voor u klaar om die in Oosterhout of Sprang-Capelle, nabij Waalwijk, zo snel mogelijk en volgens de juiste richtlijnen voor u uit te voeren.

Kom voor uw apk langs in Oosterhout of Sprang-Capelle, nabij Waalwijk

In Nederland worden alle auto’s ouder dan drie of vier jaar gekeurd volgens wettelijk vastgestelde eisen op veiligheids- en milieugebied. Deze keuring heet de Algemene Periodieke Keuring (APK).De RDW is de Nederlandse instantie die autobedrijven controleert op de kwaliteit van de uitgevoerde apk’s. Alleen autobedrijven met opgeleide keurmeesters krijgen een RDW-erkenning en mogen deze keuringen uitvoeren. Autobedrijf Hoefnagel in Sprang-Capelle en Oosterhout, nabij Waalwijk, heeft deze erkenning en kan uw auto van een apk voorzien, zodat u altijd veilig rijdt. Enkele punten waar onze keurmeesters op controleren zijn:

  • Remmen
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Banden
  • Verlichting
  • Carrosserie
  • Uitlaat
  • Voorruit
  • Claxon

Een apk moet ieder jaar gebeuren, met uitzondering van nieuwe elektrische- of benzineauto’s die nog een eerste apk moeten krijgen. Indien u op diesel rijdt, dan moet de eerste apk na drie jaar gebeuren. Wanneer het bijna tijd is voor de apk, mag deze al twee maanden voor de einddatum worden uitgevoerd. De apk wordt dan bij goedkeuring verlengd met de oude datum. De nieuwe periode geldt dan dus twee maanden langer. Is er iets mis met uw auto? Dan brengen we graag op de hoogte wanneer er onderhoud of een reparatienodig is.

Meld u aan voor de apk-reminder

Voorkom onnodige kosten en meld u aan voor de apk-reminder van ons autobedrijf in Sprang-Capelle of Oosterhout, niet ver van Waalwijk. Ieder jaar krijgt u dan ruim op tijd een herinnering om een afspraak te maken voordat uw apk verlopen is. Heeft u vragen? Bel dan naar 0416 - 311687 (Sprang-Capelle) of 0162 – 438111 (Oosterhout), of vul het contactformulier in.

Wij kunnen u helpen met

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Autoruiten

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie