Welkom bij ons autobedrijf in Oosterhout en Sprang-Capelle

Autobedrijf Hoefnagel is een gerenommeerd universeel BOVAG-autobedrijf en is gevestigd in Oosterhout en Sprang-Capelle, niet ver van Waalwijk. Wij voeren iedere vorm van onderhoud en reparatie uit aan uw auto, zowel particulier als leaseauto. Ons autobedrijf staat in de omgeving van Sprang-Capelle, Oosterhout en Waalwijk bekend om onze service en klantvriendelijkheid. Bij ons bent u aan het juiste adres, een vertrouwd adres.

U kunt voor uiteenlopende services terecht bij ons autobedrijf in Oosterhout en Sprang-Capelle

Of u nu op zoek bent naar uw ideale occasion, schade heeft opgelopen aan uw auto of onderhoud aan uw camper nodig heeft; onze medewerkers gaan nauwkeurig en klantgericht met uw verzoek aan de slag. In ons uitgebreide machinepark laat u uw auto volledig door ons opknappen en, indien nodig, zorgen wij voor vervangend vervoer. Dit doen we bij ons autobedrijf ook ter plaatse wanneer u in de wijde omgeving van Oosterhout, Sprang-Capelle of Waalwijk met pech onderweg staat. Daarnaast kunt u bij ons terecht met allerlei vragen over bijvoorbeeld:

Verzekeringen
Autofinanciering
Garantie

Ontdek onze occasions of maak een afspraak voor auto-onderhoud

Bent u op zoek naar een occasion in de omgeving van Oosterhout, Sprang-Capelle of Waalwijk en heeft u hulp nodig van een autobedrijf in de buurt? Of wilt u een proefrit maken in een auto die u bij ons online heeft gezien? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen en laat u uitgebreid adviseren. Wij zorgen ervoor dat u een weloverwogen keuze maakt. Uiteraard verwelkomen we u graag later in onze autogarage wanneer uw auto-onderhoud of reparaties nodig heeft. Zo zijn wij uw vaste, vertrouwde specialist voor alles wat met uw auto te maken heeft!

Meer informatie

Vestiging Sprang-Capelle

Nederveenweg 8
5161 PA Sprang-Capelle
0416 – 311 687
[email protected]

Vestiging Oosterhout

Kanaalstraat 24
4905 BJ Oosterhout
0162 – 438111
[email protected]

Autoschade Hoefnagel

Nederveenweg 3
5161PA Sprang-Capelle
0416 – 311 687
[email protected]

Onze diensten

Pechservice

Meer informatie

Hybride

Meer informatie

Onderhoudsbeurt

Meer informatie

Uitlijnen

Meer informatie